Harjoittelu ja yhteystiedot

kokemus

Harjoitukset syyskaudella 2021 (24.8.-)

  • Tiistaisin Cygnaeuksen koululla (Maariankatu 7) klo 20.00-21.30
  • Torstaisin Vasaramäen koululla (Lehmustie 7) klo 20.00-21.15
  • Sunnuntaisin Aninkaisten koulutalon G-salissa klo 12.00-14.00
  • Harjoitusten järjestelyissä huomioidaan koronatilanteen vaatimat turvatoimet

Suiō-ryūn harjoittelu Turussa tapahtuu yliopiston kendoseura Dai Ken Shin Kain ja Turun kendoseura Rendainon toiminnan yhteydessä. Harjoittelu toteutetaan Katsuse-sōken salin Hekiunkan dōjōn tyylin ja hengen mukaisesti, tiiviissä yhteydessä Suomen haaran muihin ryhmiin.

Perustana oppimiselle ja harjoittelulle toimivat koulukunnan välitetyt malliharjoitteet (kata). Uudet harjoittelijat aloittavat miekan vedon tekniikoilla, joita harjoitellaan alusta alkaen sekä yksin että myös kokeneemman parin kanssa. Painotus on realistisessa vuorovaikutuksessa, vahvassa hengessä ja järkevässä sekä luonnollisessa tekniikassa itseisarvoisen ulkomuodon sijaan.

Oppiakseen enemmän kuin perusteet tulee liittyä perinteiseen tapaan Suiō-ryūn jäseneksi, jolloin sitoudutaan vanhan perinteen välityksen ja harjoittelun edellyttämiin sääntöihin. Tämän jälkeen on mahdollista opiskella myös muita aseita ja taitoja, pariharjoitteluun keskittyen.

Moderneista lajeista poiketen ryhmä ei järjestä erillisiä kursseja, vaan panostaa henkilökohtaiseen, yksilölliseen opetukseen ja kehittymiseen. Jos haluat tietää lisää tai tulla tutustumaan, ota yhteyttä!

Lisätietoja antaa Arttu Junnila (Suiō-ryū chūden); ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella tai suoraan sähköpostitse arttu.junnila (at) gmail.com