Harjoittelu ja yhteystiedot

kokemus

Harjoitukset keväällä 2018

  • Tiistai 19.00-21.00 Aninkaisten koulun A-sali (Aninkaistenkatu 7; salien sisäänkäynnit)
  • Keskiviikko 20.00-22.00 Aninkaisten koulun A-sali

Suiō-ryūn harjoittelu Turussa tapahtuu yliopiston kendoseura Dai Ken Shin Kain ja Turun kendoseura Rendainon toiminnan yhteydessä. Harjoittelu toteutetaan koulukunnan pääsalin Hekiunkan dōjōn tyylin ja hengen mukaisesti, tiiviissä yhteydessä Suomen haaran muihin ryhmiin.

Perustana oppimiselle ja harjoittelulle toimivat koulukunnan välitetyt malliharjoitteet (kata), yksin ja alusta alkaen myös kokeneemman parin kanssa. Painotus on realistisessa vuorovaikutuksessa sekä järkevässä ja luonnollisessa tekniikassa itseisarvoisen ulkomuodon sijaan.

Uudet harjoittelijat aloittavat miekan vedon tekniikoilla. Oppiakseen enemmän kuin perusteet tulee liittyä perinteiseen tapaan Suiō-ryūn jäseneksi, sitoutuen vanhan perinteen välityksen ja harjoittelun edellyttämiin sääntöihin. Tämän jälkeen on mahdollista opiskella myös muita aseita ja taitoja, pariharjoitteluun keskittyen.

Moderneista lajeista poiketen ryhmä on tarkoituksella pieni, panostaen yksilölliseen opetukseen ja kehittymiseen. Erillisiä kursseja ei järjestetä, joten tutustumaan voi tulla ottamalla yhteyttä ensin. Aiempaa kokemusta kamppailulajeista ei vaadita ja varusteita (alkuun vain puumiekka) ei tarvitse hankkia etukäteen.

Lisätietoja antaa Arttu Junnila (Suiō-ryū shoden); ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella tai suoraan sähköpostitse arttu.junnila (at) utu.fi

 

Mainokset