Harjoittelu ja yhteystiedot

kokemus

Harjoitukset kesäkaudella 2022 (6.6. alkaen)

  • Kesäharjoitukset tauolla vk 25 eteenpäin, seuraavat harjoitukset maanantaina 25.7.
  • Maanantaisin Vasaramäen koululla (Lehmustie 7) klo 19.30-20.45
  • Torstaisin Vasaramäen koululla (Lehmustie 7) klo 18.30-19.45
  • Harjoitusten järjestelyissä huomioidaan koronatilanteen vaatimat turvatoimet

Suiō-ryūn harjoittelu Turussa tapahtuu yliopiston kendoseura Dai Ken Shin Kain ja Turun kendoseura Rendainon toiminnan yhteydessä. Harjoittelu toteutetaan Katsuse-sōken salin Hekiunkan dōjōn tyylin ja hengen mukaisesti, tiiviissä yhteydessä Suomen haaran muihin ryhmiin.

Moderneista lajeista poiketen ryhmä ei järjestä erillisiä kursseja, vaan panostaa henkilökohtaiseen, yksilölliseen opetukseen ja kehittymiseen. Aloittaminen on siis tavallisesti mahdollista koska vain.

Klassiseen tyyliin oppimisen ja harjoittelun perustana toimivat koulukunnan välitetyt malliharjoitteet (kata). Uudet harjoittelijat aloittavat miekan vedon tekniikoilla, joita harjoitellaan alusta alkaen sekä yksin että kokeneemman parin kanssa. Painotus ei ole tekniikoiden ulkomuodossa, vaan niiden hengen ja periaatteiden sisäistämisessä.

Oppiakseen enemmän kuin perusteet tulee liittyä perinteiseen tapaan Suiō-ryūn jäseneksi, jolloin sitoudutaan vanhan perinteen välityksen ja harjoittelun edellyttämiin sääntöihin. Tämän jälkeen on mahdollista opiskella myös muita aseita ja taitoja, pariharjoitteluun keskittyen.

Jos haluat tietää lisää tai tulla tutustumaan, ota yhteyttä!

Lisätietoja antaa Arttu Junnila (Suiō-ryū chūden); ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella tai suoraan sähköpostitse arttu.junnila (at) gmail.com